beeld uit Bredene
naar toeristische website
NL    FR    DE
>> U bent hier : Home > Bekendmakingen

Bekendmakingen

In toepassing van art. 186 van het gemeentedecreet worden de reglementen en verordeningen van de gemeente op deze pagina bekendgemaakt. Bekendmakingen openbaar onderzoek - aanvragen van een omgevingsvergunning kunt u hier raadplegen.

Lokale besturen zijn vanaf 30 juni 2021 verplicht om bepaalde documenten van hun bestuursorganen (bepaalde besluiten, besluitenlijsten, agenda's, notulen...) via hun notuleringsoftware als open data te publiceren en bekend te maken. Dit gebeurt in het kader van het project ‘Lokale Besluiten als GeLinkte Open Data’ (LBLOD) van het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) van de Vlaamse overheid. Zo kunnen besturen hun data openstellen en bruikbaar maken voor derde partijen.

De bekendmakingen van de gemeenteraad zijn daarom voortaan terug te vinden via een aparte webtoepassing https://lblod.bredene.be/LBLODWeb. Je kan er de documenten terugvinden in html en in pdf.

De bekendmakingen die tot 29 juni 2021 gepubliceerd werden blijven hieronder raadpleegbaar.

>
Bekijk de volledige UiTagendaGemeentebestuur - Centrumplein 1 - 8450 Bredene - T. 059 33 91 91- F. 059 33 00 36 - E. gemeentebestuur@bredene.be - webmaster - BE0207.435.092
Niets uit deze website mag overgenomen worden zonder toelating van het gemeentebestuur Bredene | privacyverklaring
politiezone bredene - de haan sociaal huis bredene jong in bredene 1